Keresés a bubb.hu oldalakon:
Tanfolyam ajánlatok

Tanfolyam ajánlatok

Angol NyelvtanfolyamAngol nyelvtanfolyam Budapesten a III. kerületben. A nyelvtanfolyam nálunk nem csak kihívás, hanem sikerélmény is! Jelentkezz angol nyelvtanfolyamra most!
Angol, Nyelvtanfolyam
Balett oktatás kezdő felnőtteknekBalettiskolánkban a kitartó munkának és a sok-sok türelemnek meglesz az eredménye: már 2-3 hónap után tudatosan kezded használni a tested, a karjaidat és a lábaidat, megtanulod a kifejezéseket, mozdulatokat, megismered a gyakorlatokat, és azok sorrendjét. A balett nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is rengeteget ad: erősebb, magabiztosabb és nőiesebb leszel!
balett
BeHappy NyelviskolaA BeHappy Angol Nyelviskola az angol magántanár, a csoportos tanfolyam és az önálló tanulás sikeres elemeit ötvözi.Próbáld ki a BeHappy módszert már holnap!
nyelviskola, angol
Cosmopolitan Lingua - angol nyelvtanfolyamAngol nyelvtanfolyam, német nyelvtanfolyam, olasz nyelvtanfolyam, spanyol nyelvtanfolyam, nyelvisko
Karrierkód, a tanulás iskolájaTanulj könnyedén a Karrierkód tréning segítségével! Látogass el weboldalamra, ahol értékes információkat olvashatsz a módszerről. Ha jelentkezel a tréningre, és végigcsinálod, garantált a sikeres tanulás és egyenes az út az egyetemre. Előzd meg osztálytársaidat, és felejtsd el örökre a görcsölést, a lámpalázat és a rossz osztályzatokat!
tanulás tréning
Kereskedelmi ügyintéző oktatás felsőfokonKereskedelmi ügyintéző oktatás felsőfokon
Kereskedő-boltvezető képzésAz Alacritas Felnőttképzési Intézet Élelmiszer, vegyi áru eladó mellett számos OKJ-s tanfolyamok szervezésével foglalkozik.
Élelmiszer, vegyi áru és gyógynövény eladó tanfolyam, Műszaki cikk eladó, Boltvezető, OKJ,
Miskovitz Balettművészeti Magániskola - kezdő balett felnőtteknekPár hónap után érezni fogod a balett pozitív hatásait mind testben, mind lélekben: erősebb, nőiesebb, magabiztosabb leszel! Életkor, testalkat egyáltalán nem számít, nálunk soha nem fogod elveszettnek érezni magad. Ha teljesen kezdő vagy, nem kell aggódnod, a nulla szintről induló óráinkat pont neked találtuk ki. Itt a kiváló lehetőség, ne hagyd ki, várunk szeretettel a Felnőtt Balett tanfolyamon!
balett
Netlogi C School-informatika oktatás, tanfolyamokINFORMATIKA OKTATÁS Pécsett és Baranya megyében, SZÁMÍTÓGÉPES TANFOLYAMOK és számítástechnika képzések. FELNPTTOKTATÁS, online marketing tanácsadás, informatika oktatás, felnQttképzés Pécs. HonlapkészítQ tanfolyam, és vállala
Weboldal készítés, számítógépes oktatás,Pécs, Baranya, Webtárhely, felnQttoktatás, szám
NyelvtanfolyamokNyelvtanfolyamok
Nyelvvizsga BudapestenNyelvvizsga Budapesten - az Origó nyelvvizsga az ország legismertebb vizsgarendszere. A budapesti Bonus Nyelviskola a 2001. év végétől az ITK Origó vizsga bejelentett vizsgahelye. Angol felsőfokú nyelvvizsga - nyelvvizsgáztatás Budapesten
nyelvvizsga Budapest, angol felsőfokú nyelvvizsga, origó nyelvvizsga, akkreditált nyelvvizsgahel
Spanyol nyelvtanfolyam - Soter NyelviskolaKedvezményes spanyol nyelvtanfolyam, spanyol nyelvi kurzus, spanyol oktatás, egyéni és kis- és nagycsoportos spanyol nyelvi képzés, spanyol szintfelmérő
spanyol nyelvtanfolyam
Személy- és vagyonőr képzésA Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ biztonsági őrök, testőrök, illetve személy- és vagyonőrök képzésével foglalkozik. Tanfolyamainkon kizárólag magasan képzett, tapasztalt rendőrtisztek oktatnak. Az oktatás 6 alkalmat (hétvégi napokon) vesz igénybe a vizsgával együtt. A vizsgáztatást az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központ szakemberei végzik az ország egész területén. Manapság nagy igény van a jól képzett biztonsági őrökre Magyarországon. Amíg bűnözés lesz, addig biztonsági őrökre is szükség lesz. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra és tekintse meg képzéseinket!
biztonsági őr képzés, személy és vagyonőr képzés, vagyonőr képzés
Tanfolyam és FelnőttoktatásTanfolyam és Felnőttoktatás
Tanfolyamok országosan!Országos képzés nappali, levelező és távoktatásban. Masszőr képzés, szociális és egészségügyi képzés. Szépségápolás, műkörmös tanfolyam, gyógypedagógiai képzések az ország egész területén.
távoktatás, levelező, tantermi, oktatás, képzés, tanfolyam
Társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítésA társadalombiztosítási ügyintéző szakma ?szépsége? egyben magában foglalja az állandóan változó jogszabályi környezet széleskörű és naprakész ismeretét is, továbbá a folyamatos jogszabályi változások nyomon követését. Nálunk nemcsak még egy értéktelen papírt fog szerezni, hanem egy igazi, megbecsült szakmát! Válasszon a kétfajta társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamunk közül, legyen Ön agilis karrierépítő, vagy biztos megoldást kereső kezdő. Jelentkezzen honlapunkon keresztül online!
társadalombiztosítási ügyintéző, TB-ügyintéző, szakképesítés, tanfolyam, képzés
Vállalkozó Taoda Tanfolyamok-menedzserképzésVállalkozó tanfolyamok, ÜZLETI KÉPZÉSEK PÉCSETT, valamint gazdasági-üzleti oktatás cégek számára Pécsett. Kihelyezett vállalati tréningek országosan. Online marketing tanácsadó, SZERVEZETFEJLESZTÉSI TANFOLYAMOK. Üzleti-kisvállala
gazdasági és marketing tanfolyamok Pécsett, felnőttképzés és oktatás Baranya, felnő
Az Ajánlatok linkgyűjtő szerkesztője: Zsolt

Ajánlatok

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat